© 2019 Roimaelämys

Y-Tunnus 1463664-0 

ROIMAELÄMYS

Retkeily

Elämyksiä luonnossa

Retkeilyn aakkoset

Tervetuloa oppimaan retkeilyn perusasioita ja retkeilemään porukassa lähialueen retkikohteissa! Ensimmäisellä kurssikerralla opimme retkeilyn perusasioita: retken suunnittelua, vaatetusta ja varusteita. Seuraavat kurssikerrat retkeilemme lähiluonnossa. Retkien aikana tutustumme suunnistamiseen ja siihen, mitä tehdä jos eksyy metsässä. Opimme nuotion tekemistä, trangian kokoamista ja retkiruuan valmistusta. Aiempaa kokemusta retkeilystä ei tarvita.

Naantali 17.4.-15.5.2020 

Ilmoittaudu tästä

Luolaretket

Suomessa on tuhansia luolia ja Varsinais-Suomesta löytyy myös useita. Vaikkakaan nämä luolat eivät ole kovin suuria, mutta silti hyvin mielenkiintoisia retkikohteita. Käydään tutustumassa muutamiin luoliin lähiseudulla. Jokaisella kerralla tutustumme yhteen luolakohteeseen, kaikilla luolilla on myös oma tarinansa kerrottavanaan. Retkikohteemme ovat Turku ja Turun ympäristökunnat.

Turku 14.4.-5.5.2020

Ilmoittaudu tästä

Geokätköily - Koukussa kätköilyyn jatkokurssi

Lähikätköt on haettu, nyt halutaan enemmän haasteita!

Pureudutaan syvemmälle geokätköilyyn: multit, letterboxit, mysteerit, heijastin kätköt, wherigo ja earth sekä kätköilyn lisävarusteet ja travelbugit.

Teemme omakustanteisia retkiä lähialueille

 

Geokätköilyn perusteet ja ulkoliikuntakurssi 60 +

Viikonloppukurssi Lehmirannan lomakeskuksessa.
Geokätköily sopii mainiosti 60+ ikäisille. Tällä kurssilla perehdytään geokätköilyyn, päivittäin käydään maastossa hakemassa geokätköjä ja harrastetaan muutakin ulkoliikuntaa.

Salo 22.-25.5.2020

Peruutettu!

 

Nuotioruoka ja nokipannukahvit

Nuotiolla tai kesäkeittiössä avotulella on kiva kokkailla hieman toisenlaisia ruokia.

Tule mukaan nuotiolle savustamaan ja loimuttamaan kalaa, valmistamaan erilaisia nyyttejä, kokeilemaan erilaisia pataruokia.

Jokaisena kurssi-iltana valmistetaan yhdessä alku-, pää- ja jälkiruoka nuotion loimussa sekä tietysti keitetään lopuksi nokipannukahvit.

 

Piikkiö 10.-31.3.2020

Peruutettu!

Turku Saarronniemi 16.4-14.5.2020

Ilmoittaudu tästä

Sauvo 20.4.-11.5.2020

Ilmoittaudu tästä