IMG_1516.JPG

Perjantai loimutukset

klo 11-16

Astu sisään kotoisaan kotaan!

Joka perjantai palvelemme asiakkaitamme kodassa klo 11-16.

 Loimutettua lohta.

Savustettua lohta naturel ja aurajuusto.

Savustettuja lohiruusukkeita tuorejuustotäytteellä.
Vasta leivottua saaristolaisleipää

Tuoreita rinkulamunkkeja

Kuivattuja sieniä

Matin Mainiot sinapit, jotka ovat gluteiinittomia, laktoosittomia ja lisäaineettomia.

Kun haluat varmistaa omat herkkusi, tilaa etukäteen viimeistään edellisenä päivänä. Puh 045 1348 720. 

IMG_1516.JPG
  • Loimulohi

    Loimutettua lohta suoraan nuotion äärestä.
    Mausteena ainoastaan suolaa ja mustapippuria. Loimuttaminen on aikaa vievää hommaa, mutta kun rauhassa tehdään, niin hyvää tulee.

  • Savustettu lohi

    Suoraan savustuspöntöstä pöytään.
    Savustettua lohta naturel tai aurajuustolla höystettynä. 

    Tilauksesta saa myös savustettua siikaa, joka on itse pyydetty pohjoisen järvestä.

  • Savustettu lohiruusuke

    Savustettuja lohiruusukkeita, joissa on täytteenä ruohosipulilla maustettua tuorejuustoa ja päällä rosé pippuria. Nämä sulavat suussa sulvat makupalat voi nauttia kylmänä tai hieman lämmitettynä

  • Saaristolaisleipä

    Vasta paistettua suussa sulavaa saaristolaisleipää, jossa on mausteena kuusenkerkkäsiirappia.

  • Rinkula munkkeja

    Sopivan  sokeriset ja rapeat tuoreet munkit. Kotoisan näköiset, hieman vimpulat, mutta hyvän makuiset.

     

  • Kuivattuja sieniä

    Kuivattuja kotimaisia metsänherkkuja.
    Kanttarelliä, suppilovahveroa, herkkutattia ja mustaa torvisientä.
    Pienessä nestemäärässä liotetaan ennen käyttöä ja saadaan maittavia kastikkeita ja keittoja aikaan. Kokeile ensi kerralla liottaa herkkutatteja tummassa oluessa ennen valmistusta.

© 2019 Roimaelämys

Y-Tunnus 1463664-0